ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Iubiti aventurile acvatice? Haideti la Acvamania!

2 comentarii

Si mai bine zis; ” iubiti apa” ?

Ai mei nazdravani s-ar balaci ore in sir si vara si iarna. Cand am fost la mare la bunici vara aceasta ( de fapt asta se intampla in fiecare vara), a merge la plaja inseamna: asternut cearseafuri si bagaje pe nisip si „zdup” in apa vreo 2 ore. Si apoi , strans bagaje, dezumflat jucarii gonflabile… nici vorba de bronzat sau relaxare pe plaja :). Scaldatul in mare e singura distractie pentru ursuleti.  Bunicii le-au facut cadou anul trecut o barcuta cu doua locuri care e pastrata cu mare grija si cautata  cu bucurie de fiecare data ca si bradul de Craciun  atunci cand plecam din nou la Constanta. 🙂

IMG_1538

Dar pentru ca nu toti pot ajunge la mare, oameni inventivi s-au gandit sa creeze parcuri speciale pentru iubitori de aventuri acvatice.

Si uite asa a aparut Parcul acvatic nautic ACVAMANIA

Eu am aflat despre ei, atunci cand m-au rugat sa creez niste suveniruri speciale pentru cei ce vin acolo. Si, din curiozitate, am intrat pe site-ul lor si recunosc ca am ramas tare incantata.

Voi prelua descrierea de pe site-ul lor:

Acavamania este : primul parc de distractie acvatic de conceptie Aquaglide din Romania iti promite distractie pe cinste si vacante pe apa cum n-ai mai intalnit. Localizat pe lacul Mogosoaia, la doi pasi de Bucuresti, parcul de distractie va fi in intregime realizat prin combinarea unor module individuale in intregime gonflabile: tobogane, piste de alergare, module speciale pentru catapultare, trambuline. Laturile parcului sunt, in acest, an de 25×25 m, el putand fi modificat in permanenta si marit ulterior prin adaugarea de noi module. Te vom tine ocupat si fericit pentru multe ore! Acvamania este un parc de agreement nautic, concept unic in tara! Pe langa circuitul format din tobogane, piste de alergare pe apa, module speciale pentru catapultare si trambuline, vei avea ocazia sa participi la cursuri de caiac, stand-up-paddle si de sailing sau te poti distra impreuna cu cei mici intr-o cursa cu scuterele submersibile See Doo, pe un traseu bine demarcat. ”

Noi nu am ajuns inca acolo, speram sa reusim la jumatatea lunii august si atunci va vom spune impresii ” la cald”, in urma experientelor traite de noi. Dar pana atunci, puteti cititi aici pe blogul  Idei pentru mamici si copii,  cum te poti distra la Acvamania si cu siguranta va veti convinge ca este un loc frumos si plin de adrenalina .

Daca veti ajunge acolo si cei mici vor dori sa ia un caiac acasa si va fi greu sa ii convingeti ca nu il puteti lua cu voi, ii veti putea cumpara un caiac in miniatura, ce il veti gasi printre suvenirurile create de noi.

acvamania1

Si voi, cei mari,  va puteti pune pe frigider un magnet care sa va aduca aminte de aventurile traite acolo. Veti gasi magneti cu logo-ul lor colorat si altele haioase pentru impatimitii de apa, cu mesaje de genul : H2O adicted sau H2O user and abuser.

acvamania2

 

Alte minuni create de noi sau de voi, gasiti pe Figurine FIMO by COCA.

 

Daca ajungeti  in parcul plin de aventuri inaintea noastra, asteptam sa ne povestiti aventurile voastre acvatice! 🙂

2 gânduri despre „Iubiti aventurile acvatice? Haideti la Acvamania!

  1. Ce lucrușoare frumoase create de tine! Frumos din partea ta să le faci această bucurie turiștilor!

  2. Pingback: Rețete împotriva îngrijorării- o abordare prin joc a anxietății și fricii copiilor | ursuleți năzdrăvani

Lasă un comentariu