ursuleți năzdrăvani

frânturi din viață

Ursuletii nazdravani va invita la un concurs de Craciun!! :)

28 comentarii

Peste tot unde te uiti…concursuri, concursuri….si mi se pare foarte frumos…doar e luna cadourilor, nu? Asa ca, nu putea trece aceasta luna minunata si sa nu organizam si noi un concurs !! 🙂

Inca de cand eram mic copil, sarbatoarea Craciunului mi se parea cea mai frumoasa….ma credeti ca nu-mi mai aduc aminte ce daruri am primit? Nu erau atatea jucarii atunci ca in zilele noastre, atatea magazine din care sa alegi tot ce doresti. Dar imi aduc aminte cu mult drag de un bradut  ce ne-a luminat casa intr-un Craciun. Nu mai stiu daca din cauza lipsei banilor sau pentru ca nu au gasit  brazi prin piata, dar…. nu mai era decat o zi , venea Craciunul si noi nu aveam brad. Eu si sora mea eram tare dezamagite, dar cum eram copii cuminti si pentru ca nu dorem sa ne intristam parintii, nu ne-am aratat prea mult supararea.  Si , il vedem pe tatal nostru cum ia un ghem maare cu lana verde si foarte frumos ne-a cusut un brad de perdea. A cusut si instalatia….arata minunat! Ma credeti ca e singurul brad de care imi aduc aminte?

Ei, dar sa trecem la concursul nostru, nu? 🙂

PEste tot vedem acum superbe decoratiuni de Craciun: braduti, reni, fulgi….mosi craciuni….dar, am vazut prea putine craft-uri care sa ne aduca aminte despre ceea ce serbam noi in fiecare iarna: nasterea Pruncului Isus…… Daca stam bine si ne gandim, noi sarbatorim Ziua Nasterii Lui si totul ar trebui sa fie centrat in jurul acesteia….si cu o inima plina de bucurie, an de an ar  trebui sa-i spunem : „La multi ani, Isus! Iti multumim ca Te-ai nascut pentru noi! ” Si celelalte decoratiuni sunt frumoase si bucura ochisorii copiilor si ne infrumuseteaza casele, dar trebuie sa fie doar ca un ambalaj al cadoului ce ascunde in el adevarata supriza :).

Ei, va provoc, pe cei ce doriti sa participati la concursul nostru, sa faceti impreuna cu micutii vostri o iesle din ce doriti voi : carton, fetru, plastilina, betigase, pietre, etc. . Si dupa ce o confectionati sa povestiti impreuna povestirea nasterii DOmnului Isus…ca ei sa inteleaga adevarata semnificatie a Craciunului. Daca aveti un blog, veti povesti ceea ce ati facut intr-un articol si veti trece linkul in colectia de mai jos . Daca nu aveti blog, va rog sa imi trimiteti pozele la adresa de mail de la contact.

Concursul va incepe astazi, 5 decembrie si se va incheia in data de 16 decembrie, ora 12 noaptea. 🙂

UItati cateva idei (dati click pe poza pentru a vedea sursa de inspiratie) :

De asemenea, daca aveti putin talent la modelat , puteti face omuletii din plastilina,o iesle din carton si pe langa ei sa puneti animalute din cauciuc (cred ca toti copiii au astfel de animale printre jucariile lor).

Si noi de-abia asteptam sa ne facem propria noastra iesle – voi  scoate de Craciun cartile ce stau pe un raft mare la indemana lor si vom pune in locul lor ieslea ca sa se poata juca cu ea cat doresc. Si pe langa iesle, vom aseza cateva carti  tot despre Craciun.

Sa vorbim acum si despre premii, ce vor fi doua la numar, castigatorii fiind alesi prin tragere la sorti  :).

Ioana , ce detine magazinul online Bebelogic( cu o multime de jocuri /jucarii educative din lemn), a fost tare draguta si a raspuns invitatie mele de a ne sponsoriza unul dintre premii .Ii multumesc din suflet inca o data. Unul dintre castigatori isi va putea alege din magazinul sau,  jucarii in valoare de 45 ron. 🙂

Celalat premiu va fi sponsorizat de catre ursuleti si mamica lor 🙂 . Veti putea alege tot din magazinul Bebelogic ce jucarii doriti in valoare de 30 ron. 

Va invit sa aruncati o privire prin magazin, puteti gasi acolo o multime de cadouri pentru Craciun: mie mi-au placut mult puzzle-urile in straturi,harta lumii cu stegulete   si muuulte altele….le veti descoperi voi acolo. 🙂

Acestea fiind spuse, va doresc mult succes si va asteptam cu mult drag sa participati!!



28 de gânduri despre „Ursuletii nazdravani va invita la un concurs de Craciun!! :)

  1. Multumim pentru concurs, Coca!!! Sigur participam!

  2. Spargem noi gheata, pentru ca deja lucrasem cu Iris scena…
    Am adaugat linkul in colectie, numai ca nu apare si poza, nu m-a lasat sa selectez nimin.
    Faina tema!

    • Multumim mult pentru participare! Foarte frumoasa ieslea voastra!
      Mai nou, asa am vazut ca apare si pe alte bloguri in colectii, fara poza. Poate pentru ca nu mi s-a cerut sa platesc colectia ori nu am setat eu bine ceva. Oricum , linkul poate fi accesat si asta e cel mai important!

  3. Mulțumim Coca! Să știi că am cumpărat scena nativității, și am făcut o stea mare pe care scrie Jesus is the Gift pentru ea, iar acum aștept să mai iau câteva decorațiuni și să instalez totul! Totuși stăteam pe gânduri de o săptămână că aveam și ceva printable cu ieslea și Nașterea Domnului, și mă gândeam dacă să fac și jocul cu printable sau nu :d Uite că m-ai convins 😀 Deci o să ne înscriem și noi 😉

  4. Ne-am inscris si noi, sper ca e ok articolul!

  5. Pingback: Iisus s-a născut « floridemandarin

  6. Participam si noi cat de curand!felicitari pentru concurs!
    Off topic: cum ai pus broscuta cu linkurile?Chiara zi am incercat si eu sa pun la ultimul articol, dar n-am reusit:(

  7. Pingback: Teatru biblic de Craciun « Caiet pentru casa mea

  8. Coca, draga mea, este pentru prima oara cand am prins suficient curaj pentru a modela scena Nasterii Domnului. Mi-am dorit extrem de mult sa avem una in casuta noastra, dar nu am dorit sa o cumpar una care sa fie rece si fara „amprenta noastra”, si…bine am facut.
    Ne-am pus toti trei pe muncit serios, iar dupa mai mult de o luna de zile, munca noastra a prins contur! Pot spune, cu mana pe inima faptul ca este cel mai drag proiect de-al nostru de pana acum si ca sunt mai fericita decat am fost vreodata.
    Ne alaturam si noi tuturor manutelor talentate, ce au reusit sa realizeze minunatii pe aceasta tema atat de frumoasa.
    Multumim din suflet pentru efortul pe care l-ai depus…e minunat sa ne poti strange laolalta!
    Va imbratisam cu mult, mult drag!

    • multumesc mult pentru participare!
      A iesit minunat ieslea voastra- chiar doream sa stiu daca ati reusit sa o faceti pana la urma 🙂
      Chiar m-am contrazis cu sotul in legatura cu parul personajelor din argila :)))))…el spunea ca e facut din ata sau nu mai stiu ce….nu =i venea sa creada ca este tot din argila.

      • Multumim din suflet, Coca pentru tot!
        Da, parul este facut tot din argila :))))))). Tehnica nu e deloc grea, doar extrem de plictisitoare, dureaza o vesnicieeeeeee pana cand faci si aplici fiecare fir de par.

  9. buna ziua si bine v-am gasit :).interesanta provocare :). trimitem si noi (violeta -mami si Ioan-5 ani) un e-mail cu creatia in urmatoarele minute-nu avem blog;m-am cam fastacit cand am vazut minunatiile realizate de ceilalti participanti,dar trecem peste :D-noi am facut ceva mai la nivel de toddler :D.felicitari tuturor pt frumoasele proiecte si un sfarsit de an reusit 🙂

  10. Buna ziua! Participam si noi, si desi nu am facut ceva sofisticat, incercam sa fim totusi optimisti! Ne-a inspirat ieslea facuta de Camelia, insa noi am facut una de plastilina.:)
    Spor si numai bine.

  11. Pingback: Nasterea lui Iisus | Grădinița Fluturașilor Talentați

  12. Pingback: Scena nasterii Domnului by Violeta Argatu « piticii voinicii

  13. Pingback: Scena nasterii lui Iisus | doua fete cucuiete

  14. Pingback: Piticii voinicii va recomanda concursurile din blogosfera « pitici dar voinici

  15. S-a inchis colectia? 😦 parca pana astazi la 12 noaptea e valabila. Tocmai am terminat si am vrut sa introduc lincul in colectie. Poate poti adauga lincul daca doresti http://kemell.k5.ro/cugetari/nasterea-lui-isus/

  16. Melly, nu stiu de ce s-a inchis mai devreme?!!dar, sunteti in concurs , sa stii! la ora 12 noaptea se termina…..

  17. Pingback: Naşterea lui Isus | Kemell BloG

Lasă un comentariu